In Mexico noemen we ze totopos en ze zijn een onderdeel van andere gerechten. Je kunt ze gewoon zo eten of met een dip of guacamole.
Dit recept kan dienen als basis voor andere recepten, bijvoorbeeld chilaquiles. Ik raad sterk aan om maïstortilla’s te gebruiken omdat de smaak beter is dan met meel tortilla’s, je waant je in Mexico.
Als je niet weet waar je maïstortilla’s kunt kopen, kijk dan bij de supermarkten in dit artikel van de blog.
Zelfgemaakte tortillachips zijn eigenlijk een van de gezondste snacks. En nu een beetje tekst zodat je dit recept in google kunt vinden:
Wil je genieten van heerlijke tortilla chips zonder de deur uit te hoeven? Waarom zou je ze niet zelf maken? In dit artikel delen we een geweldig recept voor zelfgemaakte tortilla chips. Met behulp van dit recept en een beetje tijd, kun je binnen no-time knapperige en smaakvolle tortilla chips uit de oven op tafel zetten.
Serveer de zelfgemaakte tortilla chips met je favoriete dipsaus, zoals guacamole, salsa. Ze zijn perfect voor feestjes, filmavonden of gewoon als een smakelijke snack voor tussendoor.
Ben je dol op tortilla chips maar wil je liever een gezondere versie proberen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel delen we een heerlijk recept voor gezonde tortilla chips. Deze chips worden gemaakt van voedzame ingrediënten en bevatten minder vet en calorieën dan traditionele tortilla chips. Dus laat je verrassen door de smaakvolle en knapperige sensatie van deze gezonde lekkernij.
Tortilla chips (Totopos)
Ingredients
- 6 Maistortillas
Instructions
- Smeer een beetje bakolie in elk van de tortilla's
- Snijd alle tortilla's in 4 stukken
- Verdeel de tortilla's over een ovenplaat. Bak 15 minuten in de oven op 180° C met de heteluchtfunctie.Haal de bakplaat uit de oven en draai de tortilla's om. Bak nog 5 minuten.